Laatste schooldag!
Blijf op de hoogte en volg Tessa
17 April 2013 | Tanzania, Arusha
17 April 2013 - 22:34
Hennny Matel:
HOi HOI
Wat een mooi verhaal weer!! Maar wat sneu van dat huis!! Wat hebben wij het dan luxe!! en altijd een dak boven ons hoofd. Dus nog even en dan kom je alweer naar Gramsbergen! Ik/wij wensen je alvast heel veel sterkte bij het afscheid nemen en een heel goede terugreis!!! Hey tot schrjijfs/ziens. En vooral nog even genieten daar!!!!
groetjes uit Ane van de Matels -
17 April 2013 - 23:18
Mama:
Hoi Tessa.
Wat weer een bijzonder verhaal, met heel veel plezier en allemaal vrolijke snoetjes op de foto's.
Een afscheidsmorgen, waar jullie veel tijd en energie hebben ingestoken.Super!
En dan .....eindig je je verhaal met zo'n triest bericht over het huisje van Jeremia's moeder, tja nu hoeft dat bananenbladerendak niet meer gemaakt te worden, maar moet er een heel nieuw huisje komen.
Tessa, ik hoop dat iedereen die dit leest, je nu extra gaat steunen, zodat jullie met een goed gevoel
volgende week afscheid kunnen nemen van jullie dierbare Cheka.
ps. wij doen mee!
Heel veel succes.
liefs mij. -
18 April 2013 - 09:48
Herma:
Hoi Tessa,
Wat een leuke foto's staat wel goed die baby op je arm wat zijn ze mooi die bruine baby.wat heb je veel beleefd wat zal je dat straks missen en als je terug komt wat een luxe hier 1 nadeel het is hier nog steeds niet warm dus als je kan neem de zon maar mee.zie je snel groetjes -
18 April 2013 - 17:19
Edith:
hey tess,,, de tijd is gevlogen. ik heb kostelijk gelachen om jildau die tassen koopt.. redelijk ingeburgerd... geniet van je kostbare tijd daar en heel veel succes met het nieuwe huis!! -
19 April 2013 - 08:34
Tjitsche En Wim:
Hoi Tessa,
Wat een verhalen allemaal. Zanzibar was ook erg leuk, las ik. Prachtige foto' s. En nu komt het eind van jullie reis in zicht. Afscheid nemen is nooit leuk, maar een welkom thuis is ook heel wat waard. Tessa, geniet er nog maar van en hopelijk kunnen jullie nog veel doen voor het gezin zonder huis.
groetjes uit
Koudum/Gramsbergen -
21 April 2013 - 14:53
Truus:
Lieve Tessa.
Wat was het fantastisch om gisteravond je stem te horen. We zagen toevallig dat je online was doordat we net met Marjoes in Denemarken hadden gesproken.
Wat een naar verhaal van het huis van Jeremia. Ik zat net met Wim achterin de tuin bij de vijver kijkend op ons huis. We zeiden tegen elkaar wat een bezit en wat een rijk leven hebben we hier. Als je bedenkt dat er in andere delen van diezelfde aarde nog steeds mensen zijn die nauwelijks te eten hebben en geen dak boven hun hoofd.
Jouw verhalen lezen maakt ons elke keer weer bewust van deze dingen, het komt heel dichtbij op deze manier. Wij zijn er betrokken bij geraakt.
Wat is het goed geweest dat je ernaar toe bent gegaan,niet alleen voor jezelf maar vast ook voor de mensen die je gevolgd hebben.
En ja dan begint straks je leventje weer in Gramsbergen. Wij zijn blij dat het bijna zover is,het is mooi geweest zo.
Nu nog de laaste dingen goed afmaken zoals materiaal kopen voor het huis.
We gaan je zeker helpen en ik zou alle mensen die dit lezen willen vragen doe eens net als Wim en ik ,ga ook eens "sijmbolisch"op je bankje bij je vijver zitten en kijk eens in je hart en in je portemonnee.
Lieve Tessa tot gauw in welk HUIS dan ook .
Dikke kus.