Ziekenhuis Arusha, part two!
Blijf op de hoogte en volg Tessa
31 Maart 2013 | Tanzania, Arusha
31 Maart 2013 - 10:39
Stef En Sharon:
Hey nichie,
Wat heb je weer van alles beleefd! En ook nog in het ziekenhuis gelegen!
Hoe lang ben je daar geweest? Gelukkig hebben ze wel goed voor je gezorgd of niet?
Het is wat he, de manier van zorg.. Eerst geld, daarna hulp. Heel anders dan bij
ons in Nederland.
Voel je je nu alweer wat beter??
Geniet een beetje van de paasdagen als dat lukt.
Hier is t meer kerst dan pasen door het koude weer. Gisteren heeft het nog
de hele dag gesneeuwd! Haha... Tot gauw!
Xxx van ons -
31 Maart 2013 - 11:40
Wim En Jenny:
He Tessa, ken je nu van de foto, je zult wel denken wie zijn dit.
Wim heeft met je mam bij Nederland gewerkt en gisteren kwam ik je mam tegen, tijdens het wandelen van de Torentocht in Gramsbergen. Samen nog lekker soep gegeten en ze vertelde van jou.........ik heb het verhaal gelezen, doe kalm aan en een goede tijd daar verder. Leuke foto's heb je er op staan.
Had foto's van je mam gemaakt, maar nu had ik haar email adres niet goed. heb nog even in het tel. boek gekeken voor het numm. en dacht dan bel ik , maar ik zie ze niet staan in het boek.
Misschien dat jij mijn email even aan je mam kunt doorgeven, ( geen moeten hoor) dan kan ik haar als nog wat foto's sturen.
Gr. van Wim en Jenny. -
31 Maart 2013 - 13:02
Ine:
Hey tessa, dat was behoorlijk schrikken toen we net lazen dat je in het ziekenhuis gelegen hebt. Gelukkig gaat het weer de goede kant op!
Jammer dat je er vandaag niet bij kunt zijn, maar uiteraard wensen we jou ook een fijne Pasen!
Nog een paar weken en dan ben je lekker weer thuis, bij Jos, familie en vrienden. En..kun je alle dagen warm douchen terwijl je terugdenkt aan een onvergetelijke tijd. Have fun Tessa!
X Dennis, Ine en Babette -
31 Maart 2013 - 14:31
Mama:
Hoi Tes.
Ben blij dat het weer beter met je gaat en jullie met z'n drieën zijn en zo goed voor elkaar zorgen.
De BBQ was wel een hele leuke verrassing van Jildau voor jullie. Mooi om te lezen, dat je de lokale bevolking ook helpt met water halen.Wat lief dat ze jou ook kwamen bezoeken in het ziekenhuis. Zij zullen jullie ook gaan missen over een paar weekjes.
Blijf goed voor jullie zelf zorgen en geniet er nog maar even van.
Hele fijne paasdagen samen , denk aan jullie!
veel liefs xxx -
31 Maart 2013 - 14:54
Buurman Wim :
Hoi Tessa mooi dat je weer beter bent je kunt beter hier bbq een goede koelkast is heel wat waard!!!!!! Nou geniet er nog van en als je ons een keer wilt meenemen op safari, GRAAG
Wim en Tjitsche -
31 Maart 2013 - 15:26
Clara:
Hallo Tessa
ik hoop dat je je wat beter bent want je kan je erg beroerd voelen doe nog maar rustig aan en geniet er nog maar even van leuk dat jullie het zo goed met elkaar kunnen vinden en dat je zulke leuke verhalen verteld ik geniet ervan .
Nu tot het volgende keer .
Groetjes van mij . -
31 Maart 2013 - 22:55
Edith:
je idetjee om een beetje af te vallen neem je nu wel erg serieus.. volgens mij blijft er niets van je over!
kijk maar uit met je rare fratsen.(alhoewel ik het knap vind dat jullie gevoelige en verwende nederlandse maagjes het heel goed volhouden)
Ik zag vandaag je super lieve 'post foto' op FB, wat leuk dat je een foto hebt gestuurd. Ik werd er zelfs een beetje emotioneel van. wat een mooi meisje en wat een mooie glimlach!
ik heb nu al twee daagjes weer bij Speel Paradijs Coevorden mogen helpen. aangezien er een collega in afrika zit:P Ik mis de horeca wel hoor. en de frikadellen :P( niet om je jaloers te maken hoor, safari is ook leuk toch? hahaha)
Trouwens. nu ik ben gestopt met roken ben ik spontaan gaan hardlopen. zullen we dit jaar eindelijk onze droom waarmaken door de 'run' in gramsbergen te doen? ik pak Bergentheim, Coevorden, Zwolle en Gramsbergen. zo die stok staat achter mijn deur! -
01 April 2013 - 09:54
Liesbeth:
Aaah get, wat vervelend dat je je zo ziek gevoeld hebt. Hoop dat je weer helemaal de ouwe bent! En van dat water halen haha knap van die vrouwen he, die dat regelmatig doen. Wel stoer dat je het ook gewoon doet, ookal zal die emmer vast niet op je hoofd gestaan hebben;). Nou meis nog maar een paar weekjes en je zit weer in het koude nederland. Genieten dus!! dikke knuffel -
01 April 2013 - 14:00
Henny Matel:
Hoi hoi
Fijn dat je weer aan de beterende hand bent. Ja erg vervelend is zoiets, maar ja het kan ons hier ook gebeuren!! Ja water halen, dat is toch echt iets wat we hier niet kennen.erg lastig lijkt me. Maar leuk dat jullie dat ook doen. Hey meid ik wens je het allerbeste en hopelijk heb je toch nog iets een paasgevoel gehad met je gebakken eitje. Succes en tot schrijfs
groetjes de Matels uit Ane -
02 April 2013 - 19:50
Berthie:
hallo tessa wat een verhaal gelukkig gaat het weer goed met jou maar fijn dat het niet zolang duurde als je thuis komt ovr een paar weken dan wil ik graag zien wat voor mooie jurk daar gekocht hebt en dan van die mooie bruine benen er onder wij vinden het fijn voor jou dat je zo geod met de bevolking overweg kunt ,ik zie je zo water dragen emmer op hooft zo als het hoort hier hebben wij ook een mooie dag alleen veel wind .ik sluit af met je het aller beste te wensen van henk en berthie de buurtjes