Weeshuisweekend!
Blijf op de hoogte en volg Tessa
25 Februari 2013 | Tanzania, Arusha
25 Februari 2013 - 19:43
Jos:
Joehoe! Wéér een leuk verhaal! Toppie!
En natuurlijk vind Lusina je geweldig want je bént geweldig, dat weet iedereen direct ;)!
Dat stukje over die albino snap ik niet helemaal, hij is wit en jij ook, waarom is dat dan confronterend?
Vond hij het niet leuk om iemand te zien die op um leek?
Dikke kus! -
25 Februari 2013 - 19:47
Marjon:
Super dat je de kleren uiteindelijk toch nog goed achter heb kunnen laten! Vind die foto met kleine Eriq wel erg gaaf! Enjoy! -
25 Februari 2013 - 20:32
Edith:
Hey tess, kinderen blijft mooi he? ik krijg een beetje de kriebels om een hummeltje te adopteren, alhoewel de financieel gesteldheid hier in nederland heel wat anders is als daar, ben ik al blij dat ik morgen weer een brood kan halen. het is niet te vergelijken met elkaar.. ik vind het fijn dat ik elke keer foto's van je kan bekijken, zo zie ik wel dat het goed met je gaat ;) geniet van je tijd, en geen baby's in je koffer stoppen he! -
25 Februari 2013 - 20:34
Tessa Kompagne:
Jah.. Ik wilde niks van me weten. Echt beetje afstandelijk gedrag. Heb hem maar op een gegeven moment gelaten. Sneu.. Ja. Eriq is mijn schatje!! haha.. Echt een lievie. -
26 Februari 2013 - 10:09
Liesbeth:
Wat een tof verhaal weer! Verliefd dat je zal worden op die mooie donkere oogjes die je aan zitten te staren. Fijn dat je het nog zo naar je zin hebt. Vind het super leuk om je verhalen steeds weer te lezen. Dikke knuffel van hier, liefs -
26 Februari 2013 - 18:52
Mama:
Hoi Tes.
gelukkig gaat het weer goed met jullie!
Nou weer een verhaal om kippevel bij te krijgen.
Wat is het toch allemaal ongelijk verdeeld in de wereld.Heel aandoenlijk zeg, zo'n mooi klein bruin
kindje op je arm, met die grote donkere kijkers, die blijf je knuffelen!
Fijn hè, als je dan met zulke meiden in de stad loopt en je ziet ze volop genieten.
Wat een verschil met de schooltjes zeg, alleen al als je kijkt naar het meubilair en zo'n mooi groot gebouw.
Wat een bijzondere belevenissen allemaal.
Ben weer benieuwd naar je volgende verhaal.
xxx liefs mij.. -
26 Februari 2013 - 20:35
Helma:
Mooi en aandoenlijk verhaal. Wat zijn donkere mensen toch mooi, grote ogen witte tanden!
Vervelend hoor, ziek zijn in het buitenland maar gelukkig ben je snel opgeknapt en kun je verder met je belevenissen, geniet er nog van. Tot het volgende verhaal. -
26 Februari 2013 - 21:50
Berthie :
hallo tessa hier weer wat nieuws van ons. had je wat verkeerd gegeten of was dat van de warmtedat jullie ziek waren het water mag je zeker ook niet drinken .maar wij vinden het nog al wat wat je allemaal meemaakt ik denk dat je brein staks helemaal vol zit en nog bedankt voor je lieve woorden heb je nog genoeg materiaal voor op de school .ga zo door maar wees voorzichtig .wij kkunnen ons die leefwijze niet indenken .knufel van ons de buurtjes henk en berthie. -
28 Februari 2013 - 12:06
Henny Matel:
Hoi Hoi Tessa,
Ja ja wij willen je ook volgen, wat een boeiend verhaal . Echt indrukwekkend. Ik hoop dat je er ook veel voor terug krijgt van wat je nu doet. Maar dat is vast wel zo!!! Hey ik zie uit naar je volgende verslag, ik zou zeggen vanuit Ane heel veel succes doe kalm aan en geniet vooral. Dit is iets dat niemand je weer afpakt!!!
groetjes uit Ane de fam. Matel -
03 Maart 2013 - 12:10
Truus:
Lieve Tessa
Heb weer vol bewondering je verhalen gezen,wat prachtig hoe je met die kinderen omgaat ik ben er ontroerd van
Bedankt je mooie kaart.
dikke kus Truus en ook van Wim.