Karibu in Tanzania!!
Door: Tessa Kompagne
Blijf op de hoogte en volg Tessa
30 Januari 2013 | Tanzania, Arusha
Kwaheri! (tot ziens)
30 Januari 2013 - 17:31
Jos:
Wauw, geweldig verhaal!
Als je elke dag met zo'n mooi verhaal komt ben ik dik tevreden! :D
Xxx -
30 Januari 2013 - 17:44
Marjon:
Super om te lezen dat je daar zo bent ontvangen! Heel veel succes en plezier daar! Geniet! -
30 Januari 2013 - 18:00
Mireille:
Fijn om te weten, dat je veilig aangekomen bent!
En nu al veel indrukken, dat worden nog veel meer!;)
Geniet ervan meid en heel veel succes!
xx -
30 Januari 2013 - 18:13
Edith Drent:
hoi lieve tess in ver ver weg van hier! hartelijk bedankt dat jij mij meeneemt op reis, tijdens het lezen van je verslag had ik het idee dat ik naast je stond (is natuurlijk niet zo ;P) nee dit is jou avontuur en ik vindt het heerlijk dat ik zo mag mee genieten! kom maar op met die leuke verhalen van jou! liefs en een dikke kus -X- Edith -
30 Januari 2013 - 18:17
Sharon:
Leuk en spannend verhaal nichie!
Heel veel plezier en tot het volgende verhaal.
Gauw een keer skypen ;).
Xxxxxxxx -
30 Januari 2013 - 18:45
Cynthia:
Wauw wat mooi Tessa ! geniet er van. -
30 Januari 2013 - 18:51
Mama.:
Tsjonge, wat een verhaal en wat veel indrukken heb je al op gedaan. Lekker veilig een bewaker met pijlen en boog en een hakmes brrr.. haha!! (geeft mij een goed gevoel als moeder)
Je kan aan je zien dat je ook volop geniet.
Ben benieuwd naar het vervolg...
liefs xxx -
30 Januari 2013 - 19:27
Marja:
Leuk verhaal Tessa, fijn dat het gelijk al zo goed gaat, mooie foto jij met die kindertjes!!!
groetjes van ons -
30 Januari 2013 - 19:30
Paps:
Hai Tessa
Ik vind het super dat de reis het zo gelopen is, om heel eerlijk te zijn had ik dinsdag ook een beetje buikpijn. Om eerlijk te zijn vind ik het nog steeds een hele onderneming naar zo'n onbekend land en ik was zeer opgelucht toen mama mij dinsdagmiddag belde dat je goed was aagekomen ( en mijn buikpijn was opeens over) Nu je daar veilig bent geniet er van en wij doen wel leuke dingen hier ( met Jos )
Trouwens jou verslag is zeer compleet, ik heb zo een indruk wat je hebt meegemaakt., prachtig
Nou Tess ik ga je weer horen
Groetje's Paps -
30 Januari 2013 - 20:16
Helma:
Wat een geweldige ervaring zeg! Geweldig om je verslag te lezen, ik blijf je volgen hoor. Geniet er van en succes daar. -
30 Januari 2013 - 21:03
Betty:
Leuk verhaal Tessa, ik zie het zo allemaal voor me.
Zal het morgen even aan babette en hank laten lezen.
Benieuwd naar je volgende avontuur/verhaal.
Groetjes -
30 Januari 2013 - 21:39
Janke:
Heee Tessa,
Fijn, dat jullie goed zijn aangekomen. Wat een heerlijk welkom!
Prachtig verhaal. Erg mooi geschreven! Geweldig ook, de reactie van de kinderen op de strandbal, die jij ze hebt gegeven. Super! -
30 Januari 2013 - 22:41
Buurman WIM:
Hoi Tessa wat een mooi verhaal alweer, fijn dat je goed bent aangekomen! Nou rust maar goed uit en vooral niet ziek worden en het is al heel mooi dat je zo ontvangen wordt!!! -
31 Januari 2013 - 09:55
Frank:
He zus,
Wat een super verhaal haha je weet het leuk te verwoorden.
Mooi dat je het zo naar je zin hebt (dat kun je op de foto wel zien)
Geniet ervan en pas goed op jezelf!!!!
Ben benieuwd naar je volgende avontuur.
Liefs Knuffel en groetjes van oen breur en Aniek -
31 Januari 2013 - 14:01
Arjan B:
Hoi Tessa,
Fijn om te zien dat je avonturen-heenreis goed is verlopen.
Je reisverslag is prachtig, het leest als een echt avonturenverhaal.
Veel plezier en mooie indrukken gewenst. Zet hem op dame.
We blijven je volgen.
groet Betty, Arjan
(Jolijn), Babette en Hank -
31 Januari 2013 - 18:13
Renate:
Hee Tessa,
wat leuk om te lezen dat het daar zo mooi is!
heeel veel plezier en ik lees je verhalen;)
liefs! -
14 Maart 2013 - 18:49
Clara:
Hoi Tessa wat een mooi reis verslag ik hoorde het van je moeder op de lotus nu weet je misschien
wel wie ik ben ik blijf je volgen nog heel veel plezier groetjes.